De Trainer/CoachDe trainingen worden verzorgd door Hans Grotenhuis.

"Ik heb PresenTaal opgericht omdat het geven van trainingen en coaching voor mij de ideale manier is, om mensen te helpen beter te worden op die gebieden van communicatie waar ik goed in ben. En dat doe ik graag: mensen helpen om beter te worden.

Dus op de gebieden van het vergroten van de Nederlandse taalbeheersing, het (beter) leren schrijven van Nederlandse teksten en het (beter) leren presenteren, kan PresenTaal je echt helpen om beter te leren communiceren en presteren.

Ik heb de studies Communicatiewetenschap (met als specialiteit Journalistiek) en Nederlandse Taal en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam voltooid. Daarnaast heb ik de School voor Presentatiecoaching doorlopen en ben dus gecertificeerd presentatiecoach. Verder heb ik, onder andere, een tijd in het onderwijs gewerkt en ook een tijd als acteur (ik heb ook een acteursopleiding bij De Trap te Amsterdam gevolgd).

Door mijn expertises en ervaringen op het gebied van de Nederlandse taal, presentatiecoaching, communicatie, onderwijs en theatermaken/acteren te bundelen, bied ik in mijn trainingen en coaching een unieke mix van mijn talenten en vaardigheden aan, om mensen zo daadwerkelijk te kunnen helpen, motiveren, stimuleren en inspireren om verder te komen."